Zoho

zoho-one

Zoho nabízí širokou škálu produktů zaměřených na zefektivnění firemních procesů. Zde je stručný přehled hlavních kategorií:

  1. CRM (Customer Relationship Management)Zoho CRM pomáhá firmám spravovat vztahy se zákazníky, sledovat prodejní procesy a automatizovat marketing.
  2. Finance – Řešení jako Zoho Books poskytují nástroje pro účetnictví, fakturaci a správu financí.
  3. Office Suite a Produktivita – Produkty jako Zoho Writer, Zoho Sheet a Zoho Show nabízejí alternativy k textovým editorům, tabulkám a prezentacím.
  4. Project ManagementZoho Projects umožňuje efektivní správu projektů, sledování úkolů a spolupráci v týmu.
  5. HR a RecruitZoho People a Zoho Recruit poskytují nástroje pro správu lidských zdrojů a nábor zaměstnanců.
  6. HelpdeskZoho Desk zajišťuje podporu zákazníků a správu požadavků pomocí ticketing systému.
  7. Marketing a AutomatizaceZoho Campaigns a Zoho Marketing Automation pomáhají s automatizací marketingových kampaní a sledováním zákaznické cesty.

Zoho nabízí integrované řešení pro různé oblasti podnikání s důrazem na efektivitu a škálovatelnost.

Zoho One

Zoho One je komplexní integrované řešení pro podniky, které poskytuje přístup ke více než 40 aplikacím zahrnujícím CRM, účetnictví, marketing, projektové řízení a další, vše za jednotné předplatné a s důrazem na flexibilitu, bezpečnost a centralizovanou správu.

Zjistit více

People

Zoho People je cloudová platforma pro správu lidských zdrojů (HR), která umožňuje firmám efektivně řídit zaměstnance a personální procesy včetně sledování docházky, správy dovolené, hodnocení výkonnosti a správy zaměstnaneckých informací. Obsahuje funkce pro automatizaci HR procesů, generování reportů a analýzu dat.

 

Zjistit více

Desk

Zoho Desk je cloudová platforma pro správu zákaznické podpory, která umožňuje firmám poskytovat efektivní zákaznický servis prostřednictvím správy tiketů, automatizace procesů, poskytování znalostní báze a analýzy výkonnosti. Obsahuje funkce pro sledování a řešení požadavků zákazníků, komunikaci v reálném čase a sledování spokojenosti zákazníků.

 

Zjistit více

Notebook

Zoho Notebook je aplikace pro poznámky a organizaci informací, která umožňuje uživatelům vytvářet, ukládat a sdílet poznámky, seznamy úkolů, obrázky a další obsah v jednoduchém a intuitivním rozhraní. Obsahuje funkce pro kategorizaci poznámek, synchronizaci mezi zařízeními a spolupráci v reálném čase.

 

Zjistit více

Expense

Zoho Expense je cloudová platforma pro správu výdajů, která umožňuje firmám snadno a efektivně sledovat, spravovat a schvalovat firemní výdaje prostřednictvím jednoduchého online rozhraní. Obsahuje funkce pro nahrávání účtenek, správu nákladů, sledování kilometrů a generování výdajových zpráv.

 

Zjistit více

Connect

Zoho Connect je komunikační platforma pro firmy, která umožňuje zaměstnancům spolupracovat, sdílet informace, diskutovat a organizovat práci v jednom centrálním prostředí. Obsahuje funkce pro chat, diskuzní fóra, správu úkolů a událostí, sdílení souborů a další.

 

Zjistit více

WorkDrive

Zoho WorkDrive je cloudová platforma pro spolupráci a sdílení souborů, která umožňuje firmám ukládat, spravovat a sdílet dokumenty, prezentace, tabulky a další soubory v centrálním úložišti s funkcemi pro spolupráci, komentování, verzování a řízení přístupu.

 

Zjistit více

Lens

Zoho Lens je mobilní aplikace pro rozšířenou realitu (AR), která umožňuje uživatelům interaktivně zobrazovat a manipulovat s digitálními objekty v reálném prostředí pomocí kamery svého zařízení.

 

Zjistit více

Bookings

Zoho Bookings je online rezervační systém, který umožňuje firmám snadno spravovat a plánovat schůzky, konzultace a služby prostřednictvím online kalendáře, rezervačních formulářů a automatických upozornění.

 

Zjistit více

Inventory

Zoho Inventory je cloudová platforma pro správu zásob a skladování, která umožňuje firmám sledovat a spravovat inventář, provádět objednávky a fakturaci, monitorovat zásoby a dodávky, a automatizovat obchodní procesy.

 

Zjistit více

CRM

Zoho CRM je cloudová platforma pro správu vztahů se zákazníky, která umožňuje firmám efektivně spravovat a sledovat vztahy se zákazníky, spravovat prodejní pipeline, automatizovat marketingové kampaně a poskytovat lepší zákaznický servis prostřednictvím jednoduchého a integrovaného systému.

 

Zjistit více

Meeting

Zoho Meeting je online platforma pro videokonference a online setkání, která umožňuje uživatelům vytvářet a hostit videokonference, schůzky a webináře s možností sdílení obrazovky, chatu, interaktivních prezentací a dalších funkcí.

 

Zjistit více

Cliq

Zoho Cliq je platforma pro podnikovou komunikaci, která umožňuje týmům komunikovat prostřednictvím zpráv, hlasových hovorů, videokonferencí a sdílení souborů v reálném čase, integrovaná s dalšími nástroji Zoho a dalšími aplikacemi třetích stran.

 

Zjistit více

SalesIQ

Zoho SalesIQ je platforma pro online chat a sledování návštěvníků webu, která umožňuje firmám komunikovat s návštěvníky webu v reálném čase, poskytovat podporu a odpovídat na dotazy prostřednictvím interaktivních chatů.

 

Zjistit více

Books

Zoho Books je cloudový účetní software navržený pro malé a střední podniky, který umožňuje správu účetnictví, fakturaci, platby, sledování výdajů a dalších finančních operací v jednom integrovaném systému.

 

Zjistit více

Flow

Zoho Flow je automatizační platforma pro integraci aplikací, která umožňuje uživatelům vytvářet a spravovat automatizované pracovní postupy a toky práce mezi různými aplikacemi a službami.

 

Zjistit více

Sign

Zoho Sign je online platforma pro elektronické podpisy, která umožňuje uživatelům snadno a bezpečně podepisovat dokumenty elektronickými podpisy, spravovat podpisy a sledovat průběh podpisových procesů.

 

Zjistit více

Vault

Zoho Vault je bezpečný správce hesel a digitální trezor, který umožňuje jednoduché a bezpečné spravování hesel a citlivých informací, sdílení hesel s týmem, monitorování přístupu a automatické vyplňování hesel.

 

Zjistit více

Assist

Zoho Assist je software pro vzdálenou podporu a správu, který umožňuje IT technikům poskytovat vzdálenou pomoc a řešit problémy uživatelů prostřednictvím jednoduchého online rozhraní, včetně funkcí jako vzdálená plocha, chat a sdílení obrazovky.

 

Zjistit více