Palo Alto

Palo Alto Networks je globálním lídrem v oblasti kybernetické bezpečnosti, který poskytuje inovativní řešení pro ochranu podniků před moderními hrozbami. S jejich pokročilými technologiemi a odbornými znalostmi pomáhají organizacím zabezpečit jejich digitální aktiva a zajistit nepřetržitý provoz. Produkty zahrnují firewall nové generace, cloudovou bezpečnost a ochranu koncových bodů, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly komplexní ochranu proti kybernetickým útokům.

Firewall nové generace

Firewally nové generace od Palo Alto Networks poskytují pokročilou ochranu proti síťovým hrozbám. Díky integrované prevenci hrozeb, detekci a reakci na útoky, a schopnosti analyzovat šifrovaný provoz, tyto firewally zajišťují bezpečnost sítě bez kompromisů. S těmito řešeními je možné snadno spravovat bezpečnostní politiky a monitorovat síťový provoz v reálném čase.

Cloudová bezpečnost

Palo Alto Networks nabízí špičková řešení pro zabezpečení cloudových prostředí. Platforma Prisma Cloud poskytuje komplexní ochranu pro aplikace a data v cloudu, ať už se jedná o veřejný, soukromý nebo hybridní cloud. S těmito nástroji je možné snadno identifikovat a eliminovat bezpečnostní rizika, zajistit dodržování předpisů a chránit citlivé informace před neoprávněným přístupem.

Ochrana koncových bodů

Řešení pro ochranu koncových bodů, Cortex XDR, nabízí pokročilou detekci a reakci na hrozby na úrovni koncových zařízení. Díky strojovému učení a analýze chování uživatelů dokáže rychle identifikovat a neutralizovat hrozby, které by mohly ohrozit zařízení a data. S těmito nástroji je možné snadno spravovat bezpečnostní incidenty a minimalizovat dopad kybernetických útoků na organizaci.